Wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ?

______________________________________

Wat doen we?

Nootabene zingt meerstemmige liederen met sopranen, alten, tenoren en bassen. We brengen zowel Engelstalige als Nederlandstalige nummers, maar durven ons af en toe ook wagen aan andere talen. Onze dirigent zoekt daarbij naar een variëteit van melodieuze, moderne, frisse en felle liederen.


Onze zanggroep geeft regelmatig optredens voor verschillende types publiek en diverse gelegenheden.

______________________________________

Hoe doen we dat?

Tijdens het repeteren willen we plezier en concentratie gebalanceerd samenbrengen. Zo kunnen we optredens brengen in een relaxe sfeer waarbij iedereen aangemoedigd wordt het beste uit zichzelf te halen. We willen samen een mooie prestatie leveren.


Bij onze optredens willen we creatief en origineel uit de hoek komen, rekening houdend met elk koorlid. De muzikaliteit staat hierbij centraal, maar een visueel aantrekkelijk kader mag voor ons zeker niet ontbreken!


Naast onze optredens doen we ook andere (muzikale) activiteiten om onze 'kas' aan te vullen. Kijk dus zeker even na waar je ons kan vinden en kom gerust langs!

______________________________________

Waarom doen we dat?

Het doel van Nootabene is om elke week tijdens de repetitie een muzikale ontspanning te bieden aan de koorleden (voor, tijdens én na de repetitie). We laten op onze optredens natuurlijk ook graag het resultaat van al dat repeteren zien!


Bij dit alles is voor ons niet alleen het harde werk en de inzet belangrijk, maar vooral ook de groepssfeer en vriendschap onder de leden!

______________________________________

Met wie doen we dat?

Nootabene bestaat uit enthousiaste koorleden die een spontane interesse hebben in muziek en zang. Onder leiding van onze felle dirigent willen we ons ontplooien in het zingen en ons talent inzetten voor onze groep en het publiek.


Wil je weten wie er met ons mee zingt? Maak dan kennis met onze koorleden!